All in One’s zienswijze

All in One’s zienswijze

‘All in One coaching’ staat voor lichaam, geest en ziel in balans. Zit er in 1 van deze 3 een verstoring dan raak je uit balans en gaat dat ten koste van je levensplezier. Omdat lichaam, geest en ziel in verbinding met elkaar staan geeft dat ook de mogelijkheid dat ze elkaar helpen om tot herstel te komen. Déze overtuiging is dan ook de basis van waaruit ik mijn werk doe.

Als allround coach & counselor werk ik vanuit de positieve psychologie. Mijn manier van werken is praktisch van aard en daardoor voor een ieder toegankelijk. Doordat ik gebruik maak van verschillende methodieken is er altijd een manier die bij jou past. Tevens ben ik beweegcoach, die vaardigheden kan ik ook inzetten. Er wordt niet voor niks gezegd: ‘je lijf dat ben jij’. Vanuit een respectvolle, transparante en positieve doortastende houding begeleid ik je tijdens jouw coachtraject.

Coachen is samenwerken. We kijken naar hoe het was en hoe het nu is, maar focussen ons vooral op de toekomst. We kijken niet alleen naar je klachten of problemen, maar ook naar waar ze vandaan komen, wat zit er achter? Iedereen heeft zijn eigen unieke voorgeschiedenis, dat vraagt ook om een eigen uniek begeleidingstraject. Uiteraard kijken we naar wat goed gaat. Dat is immers een mooi uitgangspunt om op verder te bouwen. Tijdens het coachtraject verzamel jij kennis over jezelf en leer je nieuwe vaardigheden. De praktische tools helpen je om je eigen gedrag en leefstijl duurzaam te veranderen. Het is mijn passie om letterlijk en figuurlijk een beweging in jou op gang te brengen zodat jij je eigen natuurlijke talent ontdekt wat je doet stralen. Een coachtraject is een investering in je zelf en ook wanneer het goed gaat waardevol om te kijken welke vervolg stap je in je leven wilt zetten( bv: ander werk, schoolkeuze). Ieder mens heeft de behoefte zich te ontwikkelen. Mocht jij in een fase van je leven zitten dat je wilt dat er even iemand met je mee wandelt? Met mijn talenten wil ik graag dat schakeltje voor je zijn.

Samenwerkingen; Ik wil voor een ieder het beste en in de loop der jaren heb ik een kostbaar netwerk met andere zorgprofessionals opgebouwd. We kennen elkaars werkwijze en zijn een waardevolle aanvulling op elkaar, ieder vanuit onze eigen expertise. Een eventuele verwijzing als aanvulling in jouw coachtraject kan ik soms adviseren ter bevordering van jouw herstel.

Bij All in One coaching sta jij 100% centraal!

Een hartelijke groet van,
Willy Postema
Coach & counselor

Wanneer je weet wie je zelf bent, dan kun je er ook voor een ander zijn

Share This