Slaap­ coaching

‘Ik had geen idee wat ik mij bij slaapcoaching voor moest stellen en was vooraf ook wel een beetje cynisch. Ik had al zoveel geprobeerd om beter te kunnen slapen. Maar Willy haar duidelijke uitleg en haar geruststellende manier van werken namen direct een deel van de nachtelijke onrust weg. De praktische handvaten om overdag op te letten hebben mij verrast. Niet meer aan het einde van de dag onrustig zijn omdat er weer een lange nacht aan komt. Als ik nu wel even wakker ben dan weet ik waarom en ook wat ik er aan kan doen. Het heeft mij zoveel rust gegeven’.
Aldus een cliënt

Slaapcoaching

Slaapproblemen; het wordt zo enorm onderschat hoe groot de gevolgen daarvan op je leven kunnen zijn, zowel fysiek als mentaal! Niet in slaap kunnen komen, niet door slapen, extreem vroeg wakker……Als je slaappatroon verstoord is wordt het een negatieve vicieuze cirkel die je kan doorbreken met slaapcoaching. Goede slaap is één van de 1e levensbehoeften.

Als slaapcoach kan ik je bij slaapproblemen begeleiden door inzicht te geven in je slaappatroon. Als éérste gooien we de fabels over slaap over boord en gaan we verder met de daadwerkelijke feiten. We kijken waar het tijdens je slaap verbeterd kan worden en ontwikkelen praktische oplossingen die je in kunt zetten zodat jij weer een goede nachtrust gaat krijgen. Hoe kun jij het beste omgaan met je slaapprobleem en hoe kun jij het aanpakken en overwinnen? Doordat we ons focussen op de oplossing die bij jou persoonlijk past, voorkom je veel klachten in de toekomst en dat zorgt voor meer levensplezier.

Een dag in balans geeft goede slaap de beste kans

 Slaap is heel persoonsgebonden en om inzicht te krijgen in jouw persoonlijk slaapprobleem werken we met een slaapdagboek. Het invullen geeft vaak al een stukje inzicht wat direct al tot kleine verbeteringen kan leiden.

Wil je meer weten, of heb je gewoon een informatieve vraag? Neem gerust contact met mij op, ik sta je graag te woord.

Share This