Reacties na coach & counseling traject

‘In verband met burn-out klachten ben ik op advies van mijn huisarts op zoek gegaan naar een coach. Ik moet toegeven dat ik aanvankelijk enigszins sceptisch was over het nut van een coach. Zou het bij me passen? Wordt het niet te zweverig? Willy heeft mij het tegendeel bewezen. Ik voelde me direct op m’n gemak bij Willy. Ze luistert goed en neemt oprecht de tijd voor je. Ze behandelde mij vanuit mijn eigen unieke situatie en heeft me doen nadenken en handvaten gegeven om dingen anders te doen. Tips waar ik nog dagelijks profijt van heb. De coaching is voor mij erg waardevol geweest en ik kan All in One coaching dan ook aan een iedereen aanbevelen’.

‘Mijn hoofd liep soms compleet over, dankzij de gesprekken kon ik het onder woorden brengen en kreeg weer rust in mijn hoofd. De praktische oefeningen waren hierin belangrijker dan ik had verwacht en pasten precies bij mij. De sfeer was zo fijn, ik durfde helemaal mezelf te zijn’

‘Willy wist mijn situatie soms zo verrassend uit een andere hoek te benaderen dat ik geheel nieuwe inzichten kreeg die ik totaal niet verwacht had maar mij een gevoel van vrijheid hebben gegeven’.

‘ Na het eerste gesprek keek ik er iedere keer naar uit met welk inzicht ik nu weer naar huis zou gaan, Willy haar persoonlijke benadering en deskundige uitleg hebben mij veel geleerd over mijzelf’.

‘Het was lang geleden dat ik huiswerk had gehad, maar het waren precies de juiste concrete opdrachten die mij hebben geholpen om helder te krijgen wat ik persoonlijk nodig had en waar ik met mijn bedrijf naar toe wil’.

‘De spiegel die ik soms voor kreeg was niet altijd gemakkelijk, maar door Willy haar bewogenheid durfde ik tot doen over te gaan en in actie te komen. Het is net of heb ik mezelf opnieuw leren kennen. Dit had ik nooit meer verwacht na alle hulp die ik eerder heb gehad. Ik kan dit dan ook zeker aan anderen aanraden. Door mijn coachsessie heb ik mijn eigen plaatje eindelijk helder en is mijn puinhoop nu hoop voor mijn toekomst geworden’.

Share This