Spreekster & presentaties

Spreekster

Als spreekster zet ik mijn talenten ook graag in, ik doe dit ‘gepast enthousiast’ en bezit de gave om het dichtbij de mensen te brengen.
De thema’s zijn altijd gericht op verdieping, bemoediging en zijn inspirerend. Vaak zijn ze herkenbaar voor de luisteraar en ik geef graag de ruimte voor interactie. Stukjes uit mijn eigen levensverhaal komen hierin regelmatig naar voren. Onderwerpen zijn in overleg maar je kunt hierbij denken aan:

  • ‘Wie ben jij?’
  • ‘De kunst van het vergeven’

 

Presentaties

De presentaties die ik verzorg geef ik op dezelfde wijze en zijn leerzaam. Het zijn onderwerpen die spelen in de tijd waarin wij nu leven. Het is hierbij mogelijk om gebruik te maken van praktische tools. De volgende onderwerpen behoren tot de mogelijkheden.

  • Omgaan met stress
  • Effectief time management
  • Levensingrediënten gezonde leefstijl

 

Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder

Andere onderwerpen die te maken hebben met leefstijl en mijn specialisaties zijn ook bespreekbaar.
Tijdens een spreekbeurt of presentatie zul je merken dat ik spontaan ben en makkelijk toegankelijk, transparant in het leven sta en gebruik maak van humor. Maar wat ik kom brengen neem ik serieus en doe ik weloverwogen. Kennis over brengen en mensen bemoedigen, ik wordt er enthousiast van. Mijn eigen overwinningen maar ook valkuilen ga ik niet uit de weg om mee te nemen in mijn verhaal.
Denk je dat ik de persoon ben die in jullie plaatje past? Neem gerust contact met mij op en laat je vrijblijvend door mij informeren.

Hartelijke groet van,
Willy Postema

Share This