Over mij

Over mij

Mijn naam is Willy Postema, ik ben een jonge 50 plusser in de bloei van mijn leven. Sinds het voorjaar 2018 ben ik eigenaresse van mijn praktijk ‘All in One coaching’. Na 30 jaar werd een droom werkelijkheid waar ik met hart & ziel van geniet.

Vanaf mijn 19e ben ik altijd werkzaam geweest als agogisch werkster en een poosje als leidinggevende. Ik werkte met verschillende doelgroepen met als rode draad dat ik me altijd richtte op ontwikkeling en verbinding zoeken met mensen. In mijn werk volgde ik trainingen en cursussen, alles gericht op ontwikkeling en psychische aandoeningen. Daarnaast zette ik mij pastoraal in en gaf o.a. cursussen gericht op gezond leven. Net als veel mensen heb ik ook mijn eigen levensverhaal en ben ik regelmatig fiks gekneed en dat heeft mij gevormd. Door mijn brede levenservaring ben ik een evenwichtig persoon geworden en heb mezelf echt leren kennen en kan er nu voor anderen zijn. Juíst de dieptepunten én mijn levensspreuk: ‘geloof, hoop en liefde’ hebben mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Het geloof is mijn anker, hoop hield ik altijd en zie het in kleine dingen en liefde geef ik graag aan anderen maar zeker óók aan mijzelf!

 

Om anderen te kunnen bewegen moet je zelf bewogen zijn ( Benedictus)

Gedurende mijn leven en de cursussen die ik mocht geven kwam steeds weer de verbinding tussen lichaam, geest en ziel naar voren. Mijn gezin had mij minder nodig en ik greep de kans om mijn lang gekoesterde droom op te pakken en ging weer studeren. Het volgen van de opleiding voor coach & counselor vanuit positieve psychologie en de opleiding beweegcoach waren voor mij de verdiepingsslag die ik nodig had! Mijn missie was mij duidelijk: ‘Lichaam, geest en ziel in balans’ en de opening van mijn praktijk ‘All in One coaching’ was een feit!

Mijn levenservaring en kennis zijn een kostbare combinatie om mijn werk met hart en ziel te kunnen doen. De ‘coachende counselor’, dat beschrijft mij het beste, mensen écht zien, denken in mogelijkheden en mensen laten voelen dat ze er toe doen. Ik weet wie ik ben en kan daardoor de juiste keuzes maken. Dat levert mij vrede en vreugde op en geeft verbinding. Dit gevoel gun ik een ieder! Het maakt voor mij niet uit wat iemands achtergrond is, mijn deur staat voor een ieder open. Ik benader een ieder respectvol en zonder oordeel, veroordelen hou ik simpelweg niet van. Of het nu is als coach, moeder, partner, vriendin of door een presentatie te geven; ik doe het als Willy en geniet! Het geeft mij energie om mensen hoop te geven en te inspireren.

Met bovenstaande heb ik je een kijkje willen geven in wie ik ben. Ik zeg altijd: ‘ik ben gewoon wie ik ben, schroom niet en kom jij ook zoals je bent, dat is het belangrijkste’. Voel je welkom bij ‘All in One coaching’.

Met hartelijke groet van,
Willy Postema
Coach & counselor

Share This